DESENROLO
Principais obxectivos do proxecto:
Mellorar a calidade dos produtos procedentes da pesca artesanal grazas á mellora no illamento das cámaras de fresco da lonxa de Bueu o que da lugar a un mantemento constante da temperatura de conservación, sen cambios bruscos que afecten á calidade dos produtos que se atopan almacenados no seu interior.
Dividir a cámara de conservación de produto fresco en dúas zonas, zona de pescado e zona de bivalvos. Esta separación mellora o control das distintas liñas de produtos comercializados a través da lonxa de Bueu
Reducir o custe de electricidade consumida pola instalación frigorífica da Lonxa de Bueu e mellorar a eficiente enerxética da mesma
Obxectivos específicos:
- Modernizar a cámara frigorífica de conservación de produto fresco mediante substitución dos de paneis actuais que se atopan en mal estado, por outros de máis espesor e mellor illamento.
- Substituír a porta frigorífica de corredera por unha nova en bo estado que non teña perdas térmicas.
- Arranxar as filtración de auga e térmicas do chan, xa que xeran unha perda térmica moi elevada e deterioran a calidade do produto conservado
- Dividir a cámara de conservación de produto fresco en dúas zonas. Zona pescado e zona bivalvos.
PRAZO DE EXECUCIÓN
Prazo total (meses): 2
Anualidades: 2023
Data fin de execución: 01/10/2023
INFORMACIÓN ECONÓMICA DO PROXECTO
Importe total do proxecto: 86.284,35 €
Importe total subvencionable: 86.284,35 €
% Subvención: 100
Financiadores
Expediente cofinanciado pola Unión Europea - Fondo Europeo Marítimo e de Pesca (FEMP)
Porcentaxe cofinanciamento da medida. 75% FEMP - 25% Comunidade Autónoma.